Розпочати роботу я вирішив, так би мовити, з кінця, а саме з навісних елементів.
Слід зазначити, що на колесах основних стійок відсутні будь-які центруючі елементи, а тому необхідно бути уважним при склеюванні. Передні колеса були відлиті із зміщенням,теж довелося правити. На ракетах і ППБ зменшив товщину оперення.
Права деталь - не оброблена, ліва - після шліфовки.
Окремого слова заслуговують сопла від "Рескіт" . Так повелося, що дана марка є синонімом бездоганної якості, але в даному випадку це, нажаль, не так. Травлені деталі виявились більшими в діаметрі, ніж потрібно і знадобилась додаткова обробка фрезером, щоб їх встановити.
А ось ілюстрація проблеми: верх- до обробки, низ - після.
Врешті решт все було зібрано.
Правда, після встановлення стабілізатора полум'я там мало що видно.
Доброго часу доби, шановні колеги! Як і збирався, відкриваю тему-підтримку з будівництва моделі літака, про який були сказані слова: " Це мрія пілота!".
Власне, в наявності набору "Моделсвит" кат.72053 та смоляні сопла від "Рескіт". Також десь у дорозі прямує ППТ Міража-2000, але не гарантую, що він сюди підійде. Була ідея замовити також смоляні ракети, але вирішив використати те, що є.
Будувати модель планую у ось такому вигляді, як на мене, то найбільш видовищному.
Recommended Posts