Jump to content

Recommended Posts

Posted

Коллеги, добрий день! Цікавить вибір моделі літака ф-104 1/72 - Хасегава, Італ чи Академі - хто з них кращий по геометріЇ ? Друге питання - модифікація А чим відрізняється від G ?

Posted
2 часа назад, MARADER сказал:

Друге питання - модифікація А чим відрізняється від G ?

Із найбільш помітного- інша геометрія кіля.

f-104 profil.jpg

Posted

Как по мне, то Ашка не особенно интересна. 

Во Вьетнаме были Цэшки, емнип, а всякие немцы, японцы, бельгийцы и датчане — это G. 

У итальянцев были как G, так и заметно отличающиеся от них S, S ASA и S ASA M (по ним есть большой разбор матчасти на форуме)

Posted
1 годину назад, Tali сказав:

Во Вьетнаме были Цэшки, емнип, а всякие немцы, японцы, бельгийцы и датчане — это G. 

У итальянцев были как G, так и заметно отличающиеся от них S, S ASA и S ASA M (по ним есть большой разбор матчасти на форуме)

Я всьо ж возьму и соберу это недоразумение, надо ж тебя подстегнуть))

Posted
11 година назад, Tali сказав:

Мене цікавить варіант NAVY а там як раз А. 

Posted

Володимире, дякую! Я перечитав усі відгуки на Бритмоделе. Я обрав Хасегаву - дійсно, на согодні це найкращий вибір по геометрії. Пілся неї ідуть Ревел и Італері/Ескі. Академі - всі кажуть що це повний кал, - шкода, я полюбляю Академовський пластик.

А для мене простіше випиляти новий кіль ніж шукати правильну модифікацію А. Я дійсно планую зробити Чайна Лейк - тут головна проблема буде з маркуванням. Думаю нарізати трафарети. 

Posted

Що до кіля, нічого нового робити не потрібно. Зрізати по лінії розшивки зовнішню(крайню) секцію керма повороту на лівій половині хвостової частини моделі(на правій половині керма вона відсутня і в плані права частина кіля і керма моделі відповідає модифікації F-104 A). Далі сточити задню кромку керма, зменшити та вивести зализ поєднання кіля та фюзеляжу. Якщо модель для себе, залишиться розібратися з пілонами та антенами. Успіхів. Маємо надію побачити Вашу модель. 

Posted
4 години назад, Владимир 17 сказав:

Успіхів. Маємо надію побачити Вашу модель. 

Дякую модель вже замовив, планую збирати її онлайн і тут🙂

Posted
8 часов назад, MARADER сказал:

Академі - всі кажуть що це повний кал

Вынужден вас огорчить: внутри этой коробки от Academy лежит Ревеловская пластмасса 1995 г. выпуска с двумя вариантами хвоста🤣...

1424715-27767-66-pristine.thumb.jpg.3bb79af81d58e849dc0072a41e1d81da.jpg

В подтверждение моих слов:

https://www.scalemates.com/kits/academy-12576-f-104c--1424715

Posted

Так це перевидання в 2022 році моделі Revell. А мова іде про рідну модель Academy https://www.scalemates.com/pl/kits/academy-12443-f-104g-starfighter--264329

До речі, перевидана Academy модель Revell коштує десь в півтора рази дорожче ніж модель Hasegawa, чого не скажеш про її точність та якість. 

Posted
28 минут назад, Владимир 17 сказал:

Так це перевидання в 2022 році моделі Revell. А мова іде про рідну модель Academy https://www.scalemates.com/pl/kits/academy-12443-f-104g-starfighter--264329

До речі, перевидана Academy модель Revell коштує десь в півтора рази дорожче ніж модель Hasegawa, чого не скажеш про точність і якість. 

Эта модель интересна своей декалью - как ни странно, но F-104 в окраске USAF у производителей редкость, в т.ч. и у Хаси.

О точности её ничего сказать не могу - не в курсе, а вот какие проблемы с качеством хотелось бы узнать по-подробнее...

Posted
7 годин назад, Vasil сказав:

О точности её ничего сказать не могу - не в курсе,

У Рвела проблемний купол кабіни - там зміщений передній каркас, із за цього лобове скло виглядає завузьким. На загальному плані купол Ревела виглядає трохи сплюснутим зверху. Ще деякі дрібниці зі створкою основного шассі, але це дрібниці.

Дека це звичайно гарно - як що це Картограф, але мене цікавить лише NAVY 😉.

Posted
В 29.11.2024 at 08:44, MARADER сказал:

Мене цікавить варіант NAVY а там як раз А. 

Это примерно как Геркулес на авианосце. Как бэ да - он там был, но это явно не то, чем запомнился самолет. 

Но.. хозяин - барин, конечно. 

Posted
В 28.11.2024 at 22:26, buratino сказал:

Я всьо ж возьму и соберу это недоразумение, надо ж тебя подстегнуть))

Не поможет. У меня тушка уже год лежит собранная. Чем я себя только не стимулировал, чтобы начать готовить ее к окраске... воз и ныне там.

Posted
9 минут назад, Tali сказал:

Не поможет. У меня тушка уже год лежит собранная. Чем я себя только не стимулировал, чтобы начать готовить ее к окраске... воз и ныне там.

Была у меня прихомячена хасевская коробочка с F-104 1/72 еще до 2014 года. Так она там, на исторической родине, и осталась. На эту Черную Пятницу не выдержал, заказал себе еще одну такую же)

Posted
1 час назад, Tali сказал:

Макс, а можно подробнее, какие методы стимуляции применялись? Чисто поделиться опытом.

Posted
1 час назад, MAUS сказал:

Макс, а можно подробнее, какие методы стимуляции применялись? Чисто поделиться опытом.

Че прям тут при всех рассказать, да??

/краснеет/

Posted
4 години назад, Tali сказав:

Это примерно как Геркулес на авианосце. Как бэ да - он там был, но это явно не то, чем запомнился самолет. 

А чим я винен, що не було палубної модифікації 104 го?😧

Posted
29 минут назад, MARADER сказал:

А чим я винен, що не було палубної модифікації 104 го?😧

та хiба ж я когось звинувачував??

Posted
В 01.12.2024 at 06:49, MARADER сказал:

але мене цікавить лише NAVY 😉

Может, там было "THE NAVY"? 😁

original-film-title-hot-shots!-english-t